fbpx

“Când ajungi în momentul în care trebuie să mergi cu copilul la dentist atunci tu ca părinte nici nu știi cum să procedezi la cine să mergi, unde să găsești un stomatolog de copii foarte bun care să fie blând și să știe să transforme vizita la dentist într-o joacă.
Mă bucur enorm că am găsit-o pe doamna doctor Mirela Butuc de la Clinica Smile4Kids care a risipit frica Erikăi de dentist și alături de care vom repara toate cariile provocate de dulciurile adorate.
Nici nu vă puteți imagina câtă liniște mi-a adus mie ca mamă întâlnirea cu doamna doctor. De acum încolo pentru noi vizitele la stomatolog vor fi o plăcere căci până acum au fost un chin.
Dragi părinți, cu siguranță o să aveți nevoie și ca să nu treceți prin experiențe mai puțin plăcute vă recomand să notați adresa clinicii :str.Monetăriei 12 A, Bucuresti”.

IannaNovac

Ianna Novac
Ianna Novac

“ E clar ca metodele de tratament pentru cei mici au evoluat. Nu mai simt durere si astfel frica dispare. In timpul tratamentului, cei mici se pot uita la desene animate, iar la final primesc si mici daruri pentru curaj. Sienna a fost foarte incantata de felul in care arata cabinetul, de metodele de tratament si de blandetea dr. Mirela Butuc. La a doua vizita chiar i-a adus in dar un desen in semn de recunostinta. Ne-a placut si vom reveni mereu cu drag”.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

“Există doctori și doctori cu har ! Mulțumim doamna doctor Mirela Butuc pentru ca ați transformat teama lui Vlad de stomatolog într-o vizită de plăcere pe care abia o așteaptă! Zâna Măseluță există ! E blondă, blândă, le spune povești copiilor, le desenează pe dințișori și lucrează la Smile 4 Kids Ps. Calmează și părinții emoționați

Carmen Brumă
Carmen Brumă

“În seara asta i-am făcut o vizită doctorului nostru stomatolog favorit pentru copii #MirelaButuc. Vă recomand din toată inima să o vizitați cu cei mici pentru că nu am găsit pe altcineva la fel de dăruit ca ea. Are un har special pentru a interacționa cu copiii, iar o consultație sau tratament la ea la cabinet decurge mereu armonios. Cei mici poartă ochelari de soare, se uită la desene animate și stau foarte cuminți în timp ce Mirela le tratează dințișorii și le “desenează” dovlecei sau prințese pe dințișori.Sunt atât de captivați cei mici de ceea ce se întâmplă încât nu au timp să se simtă altfel decât bine. La final, totul se încheie cu cadouri pentru cei mici. Pentru că au mai fost odată la @smile4kids.ro, Achim și Zora s-au așezat după tratamente cuminți să își aleagă cadourile. Zori și-a ales gume de șters în formă de pastă de dinți și creion cu gumă de șters fluture, iar Achim un astronaut și un pai cu un tigru. Cel mai fain e că ei merg de drag acolo. Vă spun asta pentru că Achim a avut emoții mari la prima vizită. Azi însă, la a doua, nu a mai avut nicio problemă. Mirela, ești magică! Te pupam și îți mulțumim! Dacă există o Zâna Dințișor, clar tu ești aceea! “.

Catalina Grama (Jojo)
Catalina Grama (Jojo)

Mereu m-am gândit la momentul primei consultații a băiețelului meu la stomatolog. Gândurile mele zburau la adultul care stă pe hol si fuge doar la auzul diverselor „unelte” din cabinet. Însă am descoperit întâmplător această clinică. Și am aflat că există Setilă, Pupăcioasa si alți prieteni ce fac ca dințișorii să fie sănătoși. Prin urmare, băiețelul meu abia așteaptă să se reîntoarcă în cabinet după prima sa examinare stomatologică făcută de doamna doctor Mirela și ajutoarele sale, desigur. După prima vizită chiar m-am convins și eu că există zâna Măseluță. Ah, și noul nostru prieten, periuța electrică, se numește Tremurici.

Mă bucur că existați și că există astfel de servicii minunate
Mirela Odințoi

Nazdravana mea avea un dinte nou, iesit in spatele unui dinte de lapte. Dintele a fost extras in maxim 10 minute cu ajutorul unei povesti si aunei perechi de maine foarte pricepute. Ca amintire a primit dintele extras intr-o cutiuta in forma de dintisor. Iar de diploma primita este tare mandra. Sta la loc de cinste in camera ei. Multumim tare.

Extractie fara durere, daca va vine sa credeti
Constantinescu Florin
Call Now Button