fbpx

info@smile4kids.ro

0761 888 761

Tratamente ortodontice si aparate dentare

Bun venit la Smile4Kids, clinica noastră specializată în stomatologie pentru copii! Suntem aici să vă prezentăm opțiunile noastre de tratamente ortodontice și aparate dentare, care ajută la corectarea alinierii și poziției dinților copiilor.

Importanța tratamentelor ortodontice pentru copii: Tratamentele ortodontice și aparatele dentare pot fi deosebit de benefice pentru copiii care prezintă probleme de aliniere dentară sau ocluzie incorectă. Aceste afecțiuni pot afecta nu doar aspectul estetic al zâmbetului, ci și sănătatea orală și funcționalitatea generală a sistemului dento-maxilar.

Opțiuni de tratamente ortodontice și aparate dentare pentru copii:

  1. Aparate dentare clasice: Aparatele dentare clasice, cunoscute și sub numele de brațe sau bracketuri, sunt alcătuite din bracketuri metalice sau ceramice și arcuri care exercită presiune asupra dinților pentru a îi corecta treptat în poziția dorită. Aceste aparate sunt potrivite pentru diverse probleme ortodontice și pot fi personalizate pentru nevoile individuale ale fiecărui copil.
  2. Aparate dentare invizibile: Pentru copiii care doresc o opțiune mai estetică, oferim aparate dentare invizibile, cum ar fi Invisalign sau aparatele dentare linguali. Acestea sunt fabricate din materiale transparente și se potrivesc discret pe dinții copilului, oferind o alternativă practic invizibilă la aparatele dentare clasice.
  3. Aparate mobile sau detașabile: Unele probleme ortodontice pot fi corectate cu ajutorul aparatelor mobile sau detașabile. Acestea pot fi îndepărtate temporar, ceea ce le conferă copiilor flexibilitate și ușurință în timpul mesei și a igienei orale.
  4. Consultație și planificare individuală: Înainte de a începe tratamentul ortodontic, vom programa o consultație detaliată pentru a evalua nevoile copilului dumneavoastră și pentru a discuta opțiunile de tratament. Vom realiza o evaluare completă a structurii dento-maxilare și vom crea un plan personalizat care să țină cont de vârsta, dezvoltarea și particularitățile individuale ale copilului.
  5. Monitorizarea și ajustările regulate: Pe măsură ce tratamentul ortodontic progresează, vom programa vizite regulate pentru a monitoriza evoluția și pentru a ajusta aparatul dentar dacă este necesar. Vom oferi sfaturi și instrucțiuni clare pentru a asigura o igienă orală adecvată și o colaborare eficientă în timpul tratamentului.

Echipa noastră de stomatologi pediatri și ortodonți este specializată în tratamente ortodontice pentru copii și va lucra îndeaproape cu copilul și cu părinții pentru a obține cele mai bune rezultate într-un mod confortabil și eficient.

La Smile4Kids, ne străduim să oferim un mediu prietenos și relaxant pentru copiii noștri pacienți. În timpul tratamentului ortodontic, vom asigura confortul copilului și vom comunica într-un mod clar și încurajator. Echipa noastră este special pregătită pentru a crea o experiență plăcută și pozitivă pentru copilul dumneavoastră, de la începutul până la finalul tratamentului ortodontic.

În plus, suntem conștienți de preocupările estetice și de dorința de a avea un zâmbet frumos. Prin urmare, oferim opțiuni de aparate dentare invizibile și estetice, care pot ajuta copiii să se simtă mai încrezători în timpul tratamentului.

În timpul procesului de tratament ortodontic, vom fi alături de copil și de părinți, oferind îndrumare, sfaturi și răspunsuri la orice întrebări sau nelămuriri. Ne angajăm să ne asigurăm că copilul dumneavoastră beneficiază de o îngrijire individualizată și de o experiență pozitivă pe tot parcursul tratamentului ortodontic.

Pentru a afla mai multe despre tratamentele ortodontice și aparatele dentare disponibile pentru copii, vă invităm să ne contactați pentru o consultație. Echipa noastră de experți va analiza cu atenție nevoile și obiectivele copilului dumneavoastră și vă va oferi cea mai potrivită soluție pentru a obține un zâmbet frumos și sănătos. Încredințați-ne grija pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră și vă vom ajuta să obțineți rezultate excelente într-un mod prietenos și personalizat.

© 2022 Smile4kids.ro – Clinică stomatologică pentru copii

Call Now Button