fbpx

info@smile4kids.ro

0761 888 761

Bine ați venit la Smile4Kids, clinica noastră specializată în stomatologie pentru copii! Suntem încântați să vă prezentăm serviciul nostru de coroane dentare de zirconiu, o soluție durabilă și estetică pentru restaurarea dinților copiilor.

Ce sunt coroanele dentare de zirconiu? Coroanele dentare de zirconiu sunt proteze dentare fabricate dintr-un material ceramic extrem de rezistent și estetic, cunoscut sub numele de zirconiu. Acestea sunt proiectate pentru a restaura dinții afectați de carii extinse, fracturi sau alte probleme dentare care nu pot fi rezolvate prin plombare obișnuită.

Beneficiile coroanelor dentare de zirconiu pentru copii:

  1. Durabilitate: Zirconiu este un material extrem de dur și rezistent la uzură. Coroanele dentare de zirconiu sunt foarte durabile și pot rezista presiunii exercitate în timpul mestecării și a altor activități zilnice.
  2. Estetică remarcabilă: Zirconiu are o culoare și o transluciditate asemănătoare cu smalțul natural al dinților, ceea ce face ca coroanele dentare de zirconiu să arate extrem de naturale și estetice. Acestea se integrează perfect cu dinții existenți, oferind un zâmbet frumos și armonios.
  3. Biocompatibilitate: Zirconiu este un material biocompatibil, ceea ce înseamnă că este bine tolerat de țesuturile orale și nu provoacă reacții alergice sau iritații.
  4. Conservarea structurii dentare: Coroanele dentare de zirconiu necesită o cantitate minimă de șlefuire a dinților în comparație cu alte tipuri de proteze dentare. Astfel, se conservă cât mai mult din structura naturală a dinților, contribuind la sănătatea și integritatea acestora.
  5. Ușurința în întreținere: Coroanele dentare de zirconiu sunt ușor de curățat și întreținut, necesitând aceleași obiceiuri de igienă orală ca și dinții naturali. O igienă orală adecvată și vizite regulate la stomatolog vor asigura o durată de viață lungă și rezistență în timp a coroanelor dentare de zirconiu.

La Smile4Kids, echipa noastră de stomatologi pediatri are experiență în aplicarea coroanelor dentare de zirconiu și va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a oferi cea mai bună soluție pentru nevoile dentare ale copilului dumneavoastră. Vom explica pe înțelesul copilului și al părinților întregul proces și vom răspunde cu răbdare la toate întrebările.

Ne dorim ca fiecare copil să aibă un zâmbet sănătos și strălucitor, iar coroanele dentare de zirconiu sunt o opțiune excelentă pentru a restaura dinții afectați și a reda frumusețea și funcționalitatea acestora.

În timpul procedurii de aplicare a coroanelor dentare de zirconiu, vom lua în considerare forma și dimensiunea dinților copilului, asigurându-ne că coroana este adaptată perfect. Vom utiliza tehnici avansate și materiale de cea mai înaltă calitate pentru a obține rezultate excelente.

Echipa noastră de stomatologi pediatri va colabora cu copilul și cu părinții în fiecare etapă a procesului, asigurându-ne că copilul se simte confortabil și în siguranță. Vom explica pas cu pas procedura și vom utiliza tehnici blânde pentru a minimiza disconfortul și anxietatea.

La Smile4Kids, ne preocupăm de siguranța și buna stare de sănătate a copiilor noștri pacienți. Vom monitoriza cu atenție evoluția coroanelor dentare de zirconiu și vom oferi îndrumări clare și sfaturi pentru îngrijirea și întreținerea acestora.

Pentru mai multe informații despre coroanele dentare de zirconiu și despre serviciile noastre de stomatologie pediatrică, vă rugăm să ne contactați. Echipa Smile4Kids este aici pentru a vă oferi toate informațiile necesare și pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită pentru sănătatea orală a copilului dumneavoastră. Vă invităm să ne încredințați grija pentru zâmbetul copilului dumneavoastră și să ne bucurăm împreună de o sănătate orală radiantă.

© 2022 Smile4kids.ro – Clinică stomatologică pentru copii

Call Now Button