info@smile4kids.ro

0761 888 776

Clients : Jonatha Doe
Location : New York

In SUA, Inhalosedarea este folosita in 90 la suta din cazuri de catre pedodonti.Teama de dentist poate constitui o cauza de amanare a tratamentelor stomatologice, dar inhalosedarea este o metoda de sedare constienta de a dreptul revolutionara, cu ajutorul careia se obtine o stare de relaxare in vederea realizarii tratamentelor dentare.

Din acest motiv, am investit intr un aparat de inhalosedare de ultima generatie, care permite pacientilor de toate varstele sa se simta pe deplin relaxati in timpul tratamentelor dentare.

Inhalosedarea este o combinatie de oxigen si protoxid de azot, un gaz netoxic si incolor, care este dozat pentru a mentine starea de confort pe toata durata interventiei.

Trebuie supus ca inhalosedarea nu creaza stare de somnolenta, lasand nealterate constienta si reflexele pacientului. Ba din contra, protoxidul de azot nu se metabolizeaza la nivelul nici unui organ, ci este eliminat rapid  pe cale pulmonara, fara a afecta in vreun mod negativ corpul uman. Gazul se administreaza cu ajutorul unei mascute nazale, iar dupa incheierea tratamentului, pacientul isi poate relua activitatile zilnice, cu exceptia conducerii autovehiculeleor , care este interzisa timp de 12 ore dupa inhalosedare.

Stomatologie Copii Bucuresti - Smile4Kids

Inhalosedarea este potrivita aproape tuturor pacientilor, cu exceptia:

Recomandarea noastră: nu amânați problemele medicale. Odată cu trecerea timpului se pot agrava, recuperarea este se complică și durata intervențiilor este mai mare.

Dr. Mirela Butuc

Related Portfolio

Let's See Some Portfolio

Call Now Button