info@smile4kids.ro

0761 888 776

Clients : Jonatha Doe
Location : New York

SFATURI PENTRU O IGIENA ORALA COMPLETA SI CORECTA

PLACA DENTARA

Este o pelicula aderenta care se formeaza pe dinti. In combinatie cu glucidele(zaharuri) formeaza un acid care ulterior va ataca smaltul dintelui, rezultand astefel cariile dentare. Problemele dentare se numara printre cele mai frecvente probleme de sanatate in randul copiilor, iar printre factorii responsabili pentru acest fapt sa numara alimentatia bogata in zaharuri si igiena orala defectuoasa.

Dupa fiecare masa resturile alimentare ce raman pe dinti si intre dinti favorizeaza formarea si depunerea placii bacteriene si a tartrului dentar, aparand astefel caria dentara, a bolilor gingivale si in final pierderea dintilor. Placa dentara poate fi indepartata prin efectuarea acasa a periajului dentar zilnic, folosind tehnicile corecte si prin periajul profesional realizat in cabinetul stomatologic, la un interval de 6 luni.

Recomandam periajul dentar regulat si folosirea mijloacelor complementare-ata dentara, apa de gura si dusul bucal.

ATA DENTARA(DENTAL FLOSS)

PERIUTA DE DINTI MANUALA

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA

PASTA DE DINTI

APA DE GURA

DUSUL BUCAL

NETRATAREA CARIILOR DINTILOR TEMPORARI

photo-back-professional-dentist-man-working-with-patient-modern-clinic
dentist-examine-female-patient-with-braces-denal-office

NETRATAREA CARIILOR LA COPII, POATE AFECTA IN TIMP INTREGUL ORGANISM, PRIN:

Netratarea cariilor la dintii de lapte poate provoca durere, poate duce la extinderea acestora , raspandirea infectiei in intreg organismul si afectarea mugurilor dintilor permanenti.

Cariile netratate duc si la malpozitii ale dintilor; – in momentul in care se pierde dintele de pe arcada, din cauza cariei dentare netratate, dintii vecini se vor deplasa pentru a oferi masticatia necesara. Acest lucru conduce la  malpozitionari ale dintilor permanenti si chiar la schimbarea fizionomiei copilului.

Recomandarea noastră: nu amânați problemele medicale. Odată cu trecerea timpului se pot agrava, recuperarea este se complică și durata intervențiilor este mai mare.

Dr. Mirela Butuc

Related Portfolio

Let's See Some Portfolio

Call Now Button