fbpx

De ce Smile4Kids?

Spațiul de activitate a fost gândit și creat pentru copilul dumneavoastră, in care atenția cadrelor medicale este concentrata doar asupra copilului si intereselor acestuia.

Copiii răspund cel mai bine unui mediu care satisface nevoile lor unice, de aceea acordam timp pentru a-i face pe copii sa se simtă bineveniți in cabinetul nostru, la felul in care vorbim cu aceștia și explicam procedurile noastre.

Colaborăm strâns

In cabinetul nostru, acordam timp pentru a cunoaște întreaga familie și nevoile dumneavoastră specifice.Vom ajuta la elaborarea unui plan de prevenire a leziunilor caroiase pentru acasă, care include bunele practici de igiena orala și dieta, pe care le puteți implementa ușor și cu succes.

Percepțiile greșite asupra îngrijirii dentare, le avem marea majoritate dintre noi, din copilărie și pot dura o viata, deci este esențial sa facem experiența copilului dumneavoastră cat mai pozitiva posibil.

Ascultam cu atenție părintii, ca parteneri ai noștri, in protejarea stării de sănătate a copiilor.Copilul dumneavoastră va găsi la SMILE 4 KIDS, cabinetul nostru, căldura, distracție, profesionalism si atenție din partea cadrelor medicale specializate.

Dotări

Scaunul dentar, îl întruchipează pe DINO, îi bine dispun pe cei mici, devenind nerăbdători și dornici sa se urce pe el, sa privească la TV(vor viziona filme de desene animate preferate)in timpul desfășurării tratamentelor dentare, astfel încât vizita la medicul dentist va fi cea mai plăcută experiența, iar copilul va dori sa revină cu plăcere și încredere in cabinetul nostru.

La SMILE 4 KIDS, camera de joaca pentru copii este sigura, prietenoasa, amenajata cu multe jucării pentru cei mici, dar si pentru cei mai mari.

Este un spațiu special amenajat și gândit, astfel încât copilului dumneavoastră sa i fie asigurata acomodarea/ trecerea către cabinetul stomatologic cu încredere și entuziasm.

Suntem o echipa specializata, ce ajuta la păstrarea zâmbetului copilului pentru o viata.

Echipa

Noi suntem echipa Smile4Kids

Dr. Mirela Butuc

Medic Specialist Pedodont

Turcu Valentina

Asistent Medical

As. Florea Mădălina

Asistent Medical
Call Now Button