Noi suntem Smile 4 Kids !

Bine ați venit la Smile4Kids!

Din experiența noastră considerăm ca obiceiurile de îngrijire dentara pot avea un efect pozitiv asupra stării de sănătate a copilului dumneavoastră, motiv pentru care este important sa începem a construi împreuna obiceiuri pozitive de la o vârsta frageda.

Personalul nostru prietenos înțelege ca, interacțiunea cu copiii necesita o abordare prietenoasa, calda și am gândit cabinetul nostru pentru a oferi copilului dumneavoastră o experiența dentara pozitiva.

Va îndemnam sa navigați pe site–ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile dentare oferite de către echipa noastră specializata și pregătită oricând sa va răspundă la orice problema, nevoie ați avea.

Așteptam cu nerăbdare prima vizita a copilului, dar și a întregii familii în cabinetul nostru pentru  a ajuta în tratarea leziunilor carioase, pentru a avea cei mai sănătoși și strălucitori dințișori.

 

2018

Smile4Kids -nou cabinet de stomatologie pediatrica

Cabinetul de stomatologie pediatrica a fost infiintat in Bucuresti !
2019

Inhalosedare

Incepand cu Ianuarie 2019 cabinetul Smile 4 Kids a fost dotat cu aparat de inhalosedare de ultima generatie -Master Flux Plus produs de renumita firma italiana TECNO-GAZ
2019

Asociere cu Piano Cabinet si Dr. Fi

Gama de servicii extinsa. Servicii de stomatologie generala si ortodontie

Str. Monetariei 12A

Bucuresti, Sector 1

0761-888-776

Suna acum!

Programari

info@smile4kids.ro